2015. április 7., kedd

Nina Dobrev és Michael Trevino is elhagyta a Vámpírnaplók fedélzetét! - FRISSÍTVE

Nina valószínűleg a hatodik évad fináléjában lesz látható utoljára.

Napok óta lehet hallani pletykákat a színésznő távozásáról, ám akkor vált az egész nagyon gyanússá, mikor a több stábtag is a #WeWillMissYouNina hastaggel posztolt a twitteren. Nyolc órával ezelőtt pedig Nina Dobrey Instagram oldalán megerősítette a pletykát, miszerint a hatodik évad végeztével valóban elhagyja a fedélzetet. Steven R. McQueen után tehát ismét egy főszereplő távozik önszántából a sorozatból, ám tegyük hozzá, Elena sokkal központúbb karakter, mint Jeremy, így valószínűleg jobban megfog érződni majd a hiánya.


Nina teljes nyilatkozatát Tibi már lefordította, amit az oldalán elolvashattok, én csak dióhéjban beszélnék erről. Nina mindig is érezte, hogy Elena története egy hat évados kaland, a hat év alatt pedig egy életre szóló kalandot kapott. Arról beszélt még továbbá, hogy mennyire megszerette a csapatot, illetve köszönetet mondott a rajongóknak, hiszen nélkülük nem lenne most ott, ahol. A forgatások befejeztével most egy picit pihenni fog, aztán meglátjuk, mit hoz neki a sors.

A TVD hetedik évadában tehát Elena már nem lesz benne, ez pedig egy igencsak fontos kérdést vet fel. Van-e értelme folytatni a sorozatot Nina Dobrev nélkül? Nem lenne egyszerűbb, ha a hatodik évaddal véget érne, és kapna egy ütős sorozatfinálét? Jelen pillanatban elképzelni sem tudom a sorozatot Elena nélkül, bár én az ötödik évad közepénél felhagytam vele, akkorát zuhant a minőség. Ez a nézettségi adatokon is kőkeményen meglátszik, hiszen mostanában kb. részről-részre csökken a nézettség!

Nina ezt a képet mellékelte a nyilatkozatához.

Természetesen a sorozat kreátora Julie Plec (aki miatt ott tart a sorozat, ahol...) is nyilatkozott Nina távozásával kapcsolatban. Megköszönte Nina eddigi munkáját, illetve sok sikert kívánt a lánynak, valamint elárulta, hogy a hetedik - és remélhetőleg utolsó - évadban a Salvatore fivérekre fog majd koncentrálni.

Meglátjuk mi lesz. Biztosan belenézek majd a hetedik évadba, de kétlem, hogy annyira tetszene majd, hogy bepótoljam az eddig lemaradásomat.

UPDATE

Csak most olvastam, hogy Nina mellett Michael Trevinonak is a hatodik évad az utolsó, legalábbis állandó szereplőként, hiszen szerepet vállalt egy jövőre induló pilotban. Nina-val ellentétben azonban Michael visszatérő szereplőként még látható lesz a hetedik évadban. Őszintén szólva egyáltalán nem izgat Michael távozása, hiszen Tyler sosem volt a szívem csücske, ráadásul elég sokszor volt távol, a negyedik évadban tudomásom szerint legalább 10 részben nem is volt jelen. Ezek után már nem lepődnék meg azon sem, ha hamarosan kiderülne, hogy más is kilép a sorozatból...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés