2015. április 12., vasárnap

Devious Maids: változások lesznek az új szezonban!

A harmadik évad bizony változásokat is hoz.

Június 1-én debütál a harmadik évad a Lifetime-on, amit alig várok már, hiszen eléggé erőteljes spoilerrel zárult a tavalyi szezon. Az új évadban azonban több személyváltozás is lesz. Tavaly csatlakozott a stábhoz Mark Deklin, idén azonban már egyáltalán nem tér vissza. Nem úgy, mint Edy Ganem és Drew Van Acker akik a kezdetektől fogva állandó szereplők voltak, az új szezonban azonban csak visszatérő szereplőkként láthatjuk őket viszont. Ez valójában a színészeknek kedvez leginkább, hiszen mivel nincs állandó szerződésük a szériával, így nyugodtan szerepelhetnek más sorozatban is. Nagyon remélem, hogy nem tűnnek majd el véglegesen, mert igazán megszerettem már a párost az elmúlt két év alatt. :)


A háttérben is történt ám változás, hiszen Marc Chrerry, a sorozat atyja elhagyta a fedélzetet, legalábbis mint showrunner biztosan. Ezen a híren lepődtem meg a leginkább, hiszen a Született feleségek után a Devious Maids-ra fókuszált, ami valljuk be stílusában nagyon is hajaz előző sorozatára, nagy örömömre. :) Azonban nem csak showrunner-ként volt jelen, hanem természetesen íróként is. Arról nem szól a fáma, hogy utóbbiként sem lesz már jelen, így nagyon remélem, hogy íróként továbbra is a sorozat szerves része lesz, hiszen rossz belegondolni, hova vezetne az egész nélküle. Helyét két személy vette át, ezentúl Ric Swartzlander és Brian Tanen látja el a showrunner-i teendőket. Brian Tanen egyébként már a legelejétől a csapat tagja producerként, így bízzunk benne, hogy ugyanolyan minőségű lesz a harmadik évad, mint amit már megszokhattunk.

Végezetül egy nagyon jó hírrel is szolgálhatok nektek, amit egyébként Facebookon már megírtam. A Glee befejezése után Naya Rivera csatlakozott a stábhoz, egy Blanca nevű karaktert fog alakítani, aki valószínűleg egy új bejárónő lesz, és már az első epizódban feltűnik! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szerepe, de szerintem nem lesz itt gond. Egyelőre még nem tudni, hogy hány epizódban lesz jelen, reméljük, hogy minél többen. :)


Június 1-jén debütál tehát a harmadik évad, amit én már nagyon várok. És ti?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés