2015. március 11., szerda

Tíz éves a Házon kívül

Március 3-án volt pontosan 10 éves az RTL Klub magazin műsora.

Ezúton is szeretnék gratulálni a műsor készítőinek, amiért immáron tíz éve folyamatosan szállítja a jobbnál jobb riportokat. Ugyanúgy köszönetet érdemel a csatorna is, hogy ennyi ideje képernyőn tartja a műsort, ugyanis 2009-ben, mikor a gazdasági válság a csatornát is elérte, szó volt arról, hogy a Reggeli és Fél Kettő mellett a Házon kívül illetve a XXI. Század is véget fog érni. Szerencsére nem így történt. :)


A műsorvezető: Boros Krisztina I Fotó: RTL Sajtóklub/Bársony Bence


Sajnos manapság már egyre kevesebbszer van időm megnézni az adásokat, ám ez egyáltalán nem a minőségromlás vagy hasonló dolgok miatt van, hanem egyszerűen az időhiány. Azt hiszem most hétvégén tudom is már, hogy mit fogok nézni elsősorban. ;)

A Házon kívül valóban egy olyan műsora a csatornának, amire igen nagy szükség van, hiszen olyan témákkal foglalkoznak a szerkesztők, amikről igenis beszélni kell. Gondolok itt például a politikusok életére, vagy a szerény anyagi helyzetbe került családokra. Az utolsó adás amit láttam például olyan családokkal foglalkozott, ahol a családfő külföldön dolgozik, és, hogy ez milyen hatással van a rokonokra.

Boldog születésnapot Házon kívül! Kívánok még legalább ennyi évet. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés