2015. január 12., hétfő

Udvarias Anna számára ért véget a Rising Star

Tegnap este Udvarias Anna búcsúzott a műsortól.

Nagy Erőpróba Show ide vagy oda, sajnos azt kell, hogy mondjam, most nem volt olyan jó a műsor, mint lenni szokott. És ez nem az izgalom hiánya volt, hisz az végig adott volt, gondoljunk csak arra, hogy a Gondi Helén - Singh Viki párbajnál csupán 3% különbség volt a két lány között, hanem a versenyzők teljesítettek gyengébben.

Udvarias Annától búcsúztunk - Fotó: TV2
Singh Viki kicsit hamiskásan és kiabálva énekelt, a magas hangoknál pedig nagyon irritálta a fülemet, Fehérvári Gábor Alfrédnak pedig nem állt jól Rúzsa Magdi száma. Értékelem, hogy magyarul énekelt, csak sajnos helyenként nem lehetett érteni őt, ráadásul ez volt az eddigi leggyengébb produkciója, így nem is csodálkozom, hogy alulmaradt a párbajban. De valójában jóformán az összes versenyzőben csalódtam egy picit, kivéve Mirában és Szén Alexandrában, akik ismételten nagyon jól teljesítettek. Bár Alexandránál néha úgy éreztem, túlvállalta magát Miley Cyrus dalával, összességében jól elénekelte, így csak ez számít.

Az este ismét Kovács Gyopár kapta a legkevesebb szavazatot, aki ismételten taktikai szempontokból választott párbajellenfelet Udvarias Anna személyében. Én nem tudom, hogy mi történt Gyopárral, de a párbajdalát sokkal jobban előadta, mint az eredeti produkcióját. Nyilván nem volt olyan jó, mint Lea Michele a Glee-ben (eszembe jutatta miért is énekelte el ezt anno :( ), de az eddigi teljesítménye alapján jár a dícséret Gyopárnak. Anna pedig a párbajdalában ismét hozta a szokásos szinpadias formáját, azonban egy-két helyen mintha elhagyta volna, amit értékelek, de sajnos ez ebben a szakaszban már nem elég. Ráadásul még néha hamis is volt, így megérdemelten esett ki. Annak pedig külön örültem, hogy most tényleg a nézők döntöttek, hiszen Gyopár és Anna is csak három igen szavazatot kapott a zsűritől.

Ami a zsűrit illeti, ismét hozták a szokásos formájukat, és ismételten szeretném kiemelni Pásztor Annát, aki nélkül nem lenne olyan jó a Rising Star. Egyébként észrevettétek, hogy az esetek többségében Anna értékeléseit vágták be a kisfilmekbe? :) Akárcsak a zsűri, a műsorvezető páros ismét vérprofi volt, kellően ugratták egymást, de ha kellett, tudtak komolyak is lenni.

Vasárnap ismét Rising Star, amiben valószínűleg visszatérünk a régi kerékvágásba (hiszen páratlan számú versenyzőt nehezen lehetne egymással párbajoztatni), nagyon remélem, hogy jobban összeszedik majd magukat a versenyzők, és sokkal jobb produkciókat láthatunk majd legközelebb.

A műsorvezető páros most rendkívül elegánsak voltak. - Fotó: TV2

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés