2015. január 22., csütörtök

Papp Gergő is elhagyja a TV2 fedélzetét

Vujity Tvrtko és Tatár Csilla után Pimasz úr is távozik.

Nemrég volt hangos attól a sajtó, hogy Tatár Csilla a közmédiához igazolt át, erre ismét itt egy újabb távozó, aki szintén évek óta a csatorna egyik meghatározó arca volt. A TV2 ma hozta nyilvánosságra a hírt, miszerint Papp Gergő nemcsak néhány hónapos szünetre ment, hanem közös megegyezéssel távozik a csatornától.

Papp Gergő is megszólalt az ügyben:
Nagyon fontos éveket töltöttem a TV2-nél, amiért hálával tartozom. Mostantól viszont független műsorkészítőként szeretném a saját ötleteinket tovább fejleszteni. Folytatjuk Judittal a közös munkát, ami viszont teljes elfoglaltságot követel.

Pimasz úr a Naplóban kezdte pályafutását, - onnan ragadt rá e név is - majd jött a Koffeinmentes Mokka, jelenleg pedig az Aktív és a SuperTV2-n látható Pimaszúr ottalszik műsorokkal volt képernyőn. Utóbbi műsort a feleségével együtt készítette, és elég sikeres lett, nem véletlen készült el három évad. Másik műsorának, az Aktív szerkesztőségének pedig új műsorvezetőket kell keresniük, hiszen a másik házigazda, Gombos Edina is pár hónap múlva szülési szabadságra megy, tippre a már gyakorlott Váczi Gergő ugrik be helyettük.

Sajnálom Gergő távozását, hiszen néha napján figyelemmel kíséreltem a Pimaszúr ottalszik-ot, a Naplóban pedig kifejezetten szerettem, amiért olyan pikáns és provokatív témákat dolgoztak fel. Mindenesetre innen is Sok sikert kívánok neki a továbbiakban, és remélem hamarosan mi is megismerhetjük a saját ötleteit. :)

Fotó: TV2

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés