2014. december 31., szerda

Boldog Új Évet Kívánok!

Íme az év utolsó összegzése a blog szempontjából.

Bizony-bizony, ismét itt a Szilveszter és az új év, hamar elrepült egy év. Ez az év mindenképpen emlékezetes marad számomra, hisz ez volt az első év, hogy az év minden hónapjában megpróbáltam feltölteni az oldalt minőségi tartalommal, és ez úgy érzem, hogy nagyjából sikerült is. :)

Viccet félretéve tényleg egy fordulatos éven vagyok túl, hisz egyre több területen próbálom ki magam, gondolok itt elsősorban a Háttérképnaptár készítésére, kipróbáltam az élő blogolást is, valamint most Decemberben megszületett az első Könyvkritikám is, amit terveim szerint több is fog követni, hiszen olvasni nagyon jó dolog. Jövőre is tartogatok ám meglepetést, hiszen egy kisebb meglepetésen dolgozok, ám babonából még nem szeretném elárulni, ha sikerül úgyis megtudjátok. :)

Már górcső alá vettem a 2014-es év legnépszerűbb cikkekeit az oldal szempontjából, de természetesen nem maradhat el a látogatottság elemzése sem. Látogatottság szempontjából hullámzó hónapokat tudhatunk a hátunk mögött, de nem is csodálkozom ezen, hiszen voltak olyan időszakok, amikor kevésbé voltam aktív, és jellemzően ezekben az időszakokban kevesebben látogattatok fel az oldalra. Mindenesetre Novemberben ismét Oldalletöltési csúcsot értünk el, összesen 2434-szer nyitottátok meg az oldalt, az év utolsó előtti hónapjában. De nem is húzom tovább a szót, inkább megmutatom nektek részletesen:

             Hónap             Oldalletöltések száma
Január1120
Február1763
Március1110
Április987
Május990
Június1498
Július1621
Augusztus2424
Szeptember2134
Október2056
November2434
December2225
Összesen20.362

Öröm látni, hogy egyre többen fedezitek fel az oldalt. :)

Nincs is már más hátra, mint még egyszer megköszönni, hogy tényleg egyre többen látogattok fel az oldalra, most már csak a hozzászólásokat hiányolom. Remélem 2015-ben egyre többen fogjátok majd kommentálni a cikkeket, nem számít, hogy pozitív vagy negatív értékelés lesz, a lényeg, hogy nyugodtan mondjátok el a véleményeteket egy-egy témával kapcsolatban.

Végezetül pedig Sikerekben gazdag boldog újévet kívánok nektek!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés