2014. augusztus 17., vasárnap

Barátok közt - Szabi hamarosan elhagyja a Mátyás Király teret

Az új évad első távozója Bozsek Márk.

Pér héttel ezelőtt derült ki, hogy Bozsek Márk már egy ideje nem forgat a stábbal, ugyanis úgy döntött egy időre befejezi a forgatást. Közel öt és fél év után önszántából távozik a Mátyás Király térről. 2009-ben debütált a sorozatban, nagynénjéhez, Orsihoz jött, aki egyébként 2011-ben távozott a sorozatból.

Kép forrása: baratok.hu
A történet szerint a héten Szabi vonatra szállt, és elment megkeresni Bambit, aki ugyebár faképnél hagyta az oltárnál, miután Aliz rájött a titkára, miszerint azért akart elsősorban Szabihoz menni, hogy magyar állampolgárságot kapjon. Sokan úgy gondolják, hogy a héten láthattuk utoljára Szabit, ám ez nincs így, ahogy a sorozat írói írták a twitteren, Szabi még visszatér, és körülbelül még négy hétig lesz még a sorozatban látható. Aggodalomra azonban nincs ok, hisz a karakter a későbbiekben bármikor visszatérhet majd, vagyis nem fogják megölni.

Sok rajongónak nem tetszik Márk döntése, de szerintem teljes mértékben igaza van Márknak: amit már nem szeret csinálni, azt kényszerből ne csinálja tovább. Egyébként is, szerintem Szabi mostanában eléggé ellaposodott már, így nem sajnálom túlzottan a távozását.

Márk egyébként nyilatkozott a Fókusznak, amelyben elmondta, hogy sok terve van a jövőjét tekintve, mindenekfelett első a zene. Még az sem biztos, hogy az országban maradt, ugyanis Aradi Balázzsal nagyon jó barátok lettek, aki jelenleg Kínában tartózkodik, lehetséges, hogy Márk utána megy.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés