2014. január 26., vasárnap

Glee S05 - A folytatásban

Idén januárban sok infó derült ki a sorozat folytatásával kapcsolatban, ezeket megpróbálom most összegezni.

Ugyebár a sorozat az 5x09 Frenemies epizóddal tér vissza Február 25-én Kedd este tér vissza. A századik epizód dupla hosszúságú epizód lesz, ami azt jelenti, hogy az első rész Március 18-án, a második része pedig Március 25-én kerül adásba. A Jubileumi epizód hatalmas változást hoz a sorozat jövőjét illetően, hisz ebben a dupla epizódban elbúcsúzunk a New Directions-től és Ohio-tól is, és a folytatásban már csak New York lesz!


A Hollywood Ripoter írta meg elsőként, hogy Sue terve sikerülni fog, és elpusztítja a New Directions-t, ami előrevíti azt, hogy a csapat nem fog győzni a Nationals-ban, amire az 5x11 City of Angeles című epizódban kerül sor. Hiába búcsúzunk el a MacKenley Középiskolától, Sue Silvester továbbra is szerves része marad a sorozatnak! Ezt a producer, és egyben a műsor atyja Ryan Murphy erősítette meg. De arról, hogy ki marad és ki megy, majd később. Először nézzük a 100.epizódot.

A jubileumi dupla epizódban a következő szereplők fognak biztosan visszatérni: Brittany (Heather Morris), Mercedes (Amber Riley), Quinn (Dianna Agron), Mike (Harry Shum Jr.), és Puckerman (Mark Salling). Visszatér még April (Kristin Chenoweth), és Holly (Gwyneth Paltrow) is. Valamint érkezik még Chace Crawford, a Gossip Girl sztárja is, aki Quinn barátját fogja alakítani, Biff-et.

Ami a zenét illeti, a jubileumi epizódban tíz olyan sláger fog elhangzani, amit az elmúlt öt évben már hallhattunk.

Ezek a következők (forrás: Glee.hu)
5x12 100
  • Valerie (The Zutons) - Santana és Brittany
  • Toxic (Britney Spears) - Quinn, Santana és Brittany
  • Raise Your Glass (P!nk) - Will és April
  • Keep Holding On (Avril Lavigne) - Noah Puckerman
  • Defying Gravity (Wicked) - Kurt, Rachel ás Mercedes
  • Happy (Pharrell Williams) - Holly, Will, April, Blaine és Mercedes
5x13 New Directions
  • Loser Like Me - Artie, Tina, Sam & Blaine
  • I Am Changing (Dreamgirls) - Kurt & Mercedes
  • Total Eclipse of The Heart (Bonnie Tyler) - Will & April
  • Party All the Time (Eddie Murphy) - Holly & New Directions
  • Be Okay (Ingrid Michaelson) - Rachel & Santana
  • Just Give Me a Reason (Pink feat. Nate Ruess) - Quinn & Puck
  • Don’t Stop Believing (Journey)Rachel, Kurt, Artie, Blaine, Tina & New Directions 
Mercedes lehet csatlakozik Rachel-ékhez New Yorkba.
És most a folytatásról: Tina, Artie, Blaine és Sam valószínűleg még a századik epizód előtt, vagy pont abban fog elballagni, többek között ezért is hagyjuk el Ohio-t. Jöjjenek most azok, akik biztosan maradnak az évad második felében is: Rachel, Santana, Kurt, Blaine, Sam, Artie, Will és Sue. Ők nyolcan biztosan maradnak. Valamint van rá esély, hogy Mercedes visszakapja az állandó szereplői státuszt, és akkor így ő is maradhat. Aki nagy kérdés, az Tina. Egyelőre még nincs információ arra, hogy Jenna Ushkowitz maradna, nagyon remélem, hogy igen. Marley-ék igaz állandó szereplőként már nem, de vendégszereplőkként még visszatérhetnek majd.

Utoljára szeretném megjegyezni, hogy az írók még továbbra is keresik azt a fiú szólóénekest, frontembert, aki némileg pótolhatja az az űrt, amit amit Cory Monteith sajnálatos halála hagyott maga után. Ez az új fiú valószínűleg Rachel barátja is lenne majd egyben, de csak a hatodik és egyben utolsó évadban debütálna.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés