2013. december 24., kedd

This Is the End (Itt a vége) [2013]

Hiába a rengeteg jó színész, eléggé silány film.

Tegnap este sort kerítettem erre a katasztrófa-vígjáték film megnézésére. Előzetesen megnéztem mely színészek játszanak be, és a rengeteg felhozatal miatt gondoltam csak jó lehet a film. Sajnos tévedtem. Az alapötlet, hogy eljött a világvége nem volt rossz, mégsem tudták jól kivételezni. Örültem volna ha Paul Rudd végig marad a filmben, nem csak egy jelenet erejéig.


Spoileresen folytatom tovább.

Az alapsztori a következő: Jay Baruchel meglátogatja régi haverját Seth Rogen-t Los Angelesben. Seth közben már elígérkezett James Franco lakásavató bulijára, így meggyőzi haverját menjenek el, utána egész hétvégére az övé lesz. Ám a buli kellős közepén kitör az Apokalipszis, rengetegen meghalnak, csak hatan élik túl a katasztrófát (Jay, Seth és James, továbbá Jonah Hill, Craig Robinson és Danny McBride). Később kiderül, hogy Emma Watson is életben van, de hamar lelép.


Sok pozitívum nincs a sorozatban. Elhangzott egy-egy jó humor, de volt benne egy-két nagyon rossz jelenet. Érdekes volt látni mit hoz ki a fiúkból az, hogy nincs elég ennivaló, később pedig a víz is elfogyott. Végül Jay, Seth és Craig bejutottak a Mennyországba, James Franco-t megzabálták a kannibálok (Danny volt az egyik kannibál) Jonah pedig először szörnnyé változott, majd meghalt. Egyszerűen nem tudok többet írni a filmrl hiába szeretnék. Zárásképpen elég fura volt látni Channing Tatum-ot Danny ölebeként.

Channing Tatum ölebként

Értékelés: 5/10.
Összességében egy elég közepes film kerekedett ki belőle, amit elég volt egyszer is látni. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés