2013. december 25., szerda

The Big Wedding (A nagy nap) [2013]

Nagyon bejött nekem a film.

Eleinte a Grey's Anatomy nem Meredith Grey miatt tetszett annyira, hanem a néha esetlen, szókimondó de nagyon jószívű Izzie Stevens miatt. Aztán Katherine Heigl a hatodik évadban távozott a sorozatból, de addigra már sikerül megkedvelnem Meredith és a többieket, így maradtam a sorozatnál. De vissza Heigl-re. Fejembe vettem, hogy megnézem az összes filmét, hogy ne legyen hiányom a színésznőből. Utolsóként pedig az idei The Big Wedding következett. Nagyon jó volt a film! Sikerült jó színészeket választani, a történet pedig tele volt kisebb fordulatokkal.


Spoileresen folytatom a továbbiakban.

Az alapsztori a következő: a nagy család összegyűlik egy esküvőre. Alejando-t (Ben Barnes), aki el akarja venni a szomszédlányt Missy-t (Amanda Seyfried), örökbe fogadta Don (Robert De Niro) és Ellie (Diane Keaton) akik azóta már elváltak és Don azóta együtt van Ellie legjobb barátnőjével Bebe-vel (Susan Sarandon). Alejandro valódi édesanyja katolikus ezért Madonna (Patricia Rae) előtt Don-nak és Ellie-nek azt kell tetetniük, hogy még mindig házasodik. És a bonyodalmak még ezután kezdődnek.





Röviden ennyit a történetről. Lyla (Katherine Heigl) Don és Ellie lánya (Alejando testvére), akinek nem lehet gyereke. Érdekes volt látni milyen rosszul van a kórházban a gyerekektől lévén 6 évig orvost alakított. A végén persze kiderült, hogy a különböző módszerek beváltak, és végül teherbe esik. Nem csak miatta volt annyira jó a film, hanem például Jared (Topher Grace) és Nuria (Ana Ayora) miatt is. Jared végül nem tartotta be az ígéretét, miszerint addig nem szexel, amíg házas nem lesz. De megemlíthetném akár az ara szüleit is, akikről később kiderül, hogy az anya biszex az apa pedig lefeküdt Ellie-vel azaz a lánya anyósával.



Értékelés: 8/10
Sok mindent nem igazán tudok írni a filmről, annyit viszont igen, hogy érdemes mindenképp megnéznie mindenkinek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés