2013. december 23., hétfő

EXKLÚZÍV! - One Tree Hill 7.évad az RTL Klub-on!

Az RTL Klub végre műsorára tűzi a sorozat 7.évadát!

A One Tree Hill itthon elég mostoha sorsra jutott, mert míg Amerikában 2012-ben véget ért a kilencedik évaddal, addig itthon össze-vissza adták. A sorozatot szinkronosan követem, így nagyon örülök, hogy végre folytatják!
 
A sorozat Amerikában 2003. Szeptember 23-án vette kezdetét, itthon pedig 2005. Szeptember 24-én Szombaton 14:40-kor debütált az RTL Klubbon. A csatorna ekkor még jól bánt a sorozattal, hisz megszakítás nélkül leadta az első 3 évadát, azonban ezután folyamatosan ismételgette.
 
A kezdetek kezdetén
Két évvel később, 2009.Szeptemberében azonban végre megtört a jég, és végre kezdetét vette a 4.évad, 2011.Májusában az 5.évad, 2012.Márciusában pedig a 6.évad is.

2014.Januárjában pedig végre megérkezik hozzánk a hetedik évad! Érdemes megjegyezni, hogy ez az évad különleges az eddigiektől, hiszen ebben az évadban már nem tér vissza Chad Michael Murray és Hilarie Burton. Így a történet Lucas és Peyton nélkül folytatódik, azonban lesznek új szereplők is.

Julian (Austin Nichols) állandó szereplőként tér vissza, valamint megismerkedhetünk Haley egyik nővérével Quinn James-el (Shantel VanSanten), aki szintén állandó szereplő lesz. Végezetül pedig Robert Buckley is ekkor csatlakozott a stábhoz, ő Clayton Evans-t fogja alakítani, Nathan ügynökét.


Most pedig jöjjön a 7x01 epizódismertetője:
Lucas és Peyton elköltözése után Brooke úgy érzi, Julian mellett megtalálta a boldogságot. Nathan az NBA-ben játszik, teljesült gyerekkori álma, Haley pedig átvette Peyton lemezkiadóját, és új albummal készül. Váratlanul megjelenik testvére, Quinn. Nathant rossz hírrel hívja fel hajnalban ügynöke, Clay.
One Tree Hill 7x01
Premier: 2014. Január 12. Vasárnap 12:40 RTL Klub

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés