2013. december 26., csütörtök

17 Again (Megint 17) [2009]

Nem volt rossz a film, de nem is volt túl jó.

Tegnap este adta az RTL Klub, gondoltam adok neki egy esélyt. Alapjában véve nem volt rossz a film, egyetlenegy baja volt: nagyon kiszámítható volt. Ezt inkább egy délutáni kikapcsolódásnak tudnám elképzelni, mintsem esti filmnek. Pláne az a rengeteg reklám közben. De ez az én hibám: megtanultam, hogy többé nem szabad a tévében nézni filmet.


Spoileresen folytatom a továbbiakban.


Az alapsztori a következő: Mike (Matthew Perry) úgy érzi, hogy 17 éves kora óta elcseszte az életét, és ez kihat a viselkedésére és a hangulatára is, ezért felesége Scarlet (Leslie Mann) el akar válni tőle, ráadásul a munkahelyén is egy olyan valakit léptetnek elő, aki csak pár hónapja dolgozik ott, holott Mike már évek óta, ezért szépen beolvas a főnöknek, így kirúgják. Ekkor jön a takarító/angyal aki teljesíti a kívánságát, így újra 17 éves lesz Mike, és itt jön képbe Zac Efron, aki ugyebár a fiatal Mike. Elhatározza, hogy segít a gyerekeinek az életben, Alex-nek (Sterling Knight) és Maggie-nek (Michelle Trachtenberg). Végül happy end az egész, ugyanis a gyerekek élete jobb lesz, valamint Mike és Scarlet együtt maradnak.


A sztoriról ennyit. A színészekről annyit, hogy majdnem mindenki nagyon jó volt. Külön öröm Leslie Mann-nek, akiről már írtam, hogy nagyon szeretem. Zac Efron nem tartozik a kedvenceim közé, a HSM-et sem miatta néztem, szerintem egy kicsit felfújták, nem olyan nagy szám, mint aminek tartják. De ez az én véleményem. Érdekes volt Michelle Trachtenberg-et egy ilyen szerepben látni, mert remek alakítást nyújtott a Gossip Girl-ben, itt viszont úgy érzem nem tudta megmutatni mit tud valójában, kevés szerepet kapott. Sterling Knight-ot pedig az elején fel sem ismertem. :)

A karakterekkel és a színészekkel nem volt gond, habár Michelle Trachtenberg kaphatott volna egy picit több szerepet, Thomas Lennon, aki Ned-et alakította pedig különösen vicces volt. Ráadásul Ned és az Igazgató nő (Melora Hardin) között éreztem a kémiát, jók voltak a közös jelenetek.


Értékelés: 6/10.
Egy erős közepes. Még egyszer mondom egy délutáni kikapcsolódásnak tökéletes, esti filmnek már kevésbé.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés