2013. október 29., kedd

Visszatérnek a High School Musical sztárjai!

Sajnos nem készül újabb film, hanem jótékony célból térnek vissza a Vadmacskák!

A visszatérés ötletét nemrég Monique Coleman (Taylor) vette fel egy Twitter-bejegyzésével, melyben azt taglalta, milyen jó lenne, ha újra összejönne a nagy csapat, csakúgy mintha ez egy ötéves osztálytalálkozó lenne, amit a középiskolákban szokás megtartani. Erre a bejegyzésre Zac Efron kivételével az összes Vadmacska visszaírt, és mindenki benne volt.


Végül az Us Weekly közölte, hogy valóban visszatérnek, de nem egy újabb film, hanem jótékony célból, decemberben egy VIP parti keretein belül.

Hogy pontosan kik lesznek ott végül?
- Vanessa Hudgens (Gabriella)
-  Ashley Tisdale (Sharpay)
- Corbin Bleu (Chad)
- Lucas Grabeel (Ryan)
- KayCee Stroh (Marta)
- Olesya Rulin (Kelsi)
- és végül pedig Kenny Ortega, mindhárom rész rendezője

Ők mind csatlakoznak Monique-hoz, hogy segítsék a GimmeMo Alapítvány tevékenységét, mely a fiatalok életének javulásáért küzd világszerte.


Tehát a HSM sztárok decemberben, Los Angelesben, egy VIP Parti keretein belül visszatérnek.

Ráadásul akármelyik szerencsés rajongó esélyt kaphat arra, hogy részt vegyen a partin, ehhez pedig nincs más dolguk, mint legalább három dollárral támogatni Monique alapítványát, a hivatalos oldalán keresztül, amit itt érhettek el.
A jótékonykodók exkluzív ajándéktárgyakat is kaphatnak és, mivel Zac Efron nem tud jelen lenni a bulin, egy különleges meglepetésvideóval fog majd készülni a legtöbbet adományozó rajongónak.

Végül pedig egy felhívó szpot a közelgő eseményről:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés